Canelons de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de canelons
  • 250 gr. de tonyina en llauna
  • 2 ous durs
  • 200 gr. de ceba
  • 3 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de tomàquet fregit (pel farcit)
  • 3-4 cullerades de tomàquet fregit (per la bexamel)
  • 50 gr. de formatge ratllat
  • Unes puntes de mantega (per gratinar)
  • Sal
  • Salsa bexamel

4 racions

Elaboració

Coure les plaques de canelons, segons les instruccions de l'envàs.
En una paella, posar l'oli a escalfar. Afegir la ceba ben picada i fregir uns 5 minuts.
Retirar la paella del foc i afegir les 2 cullerades de tomàquet fregit, la tonyina escorreguda i esmicolada i els ous durs picats. Barrejar bé i rectificar de sal, si cal. Farcir els canelons amb la pasta resultant.
Fer la salsa bexamel i un cop feta afegir les 3 ó 4 cullerades de tomàquet fregit, perque quedi de color rosat.
Cobrir els canelons amb la bexamel, posar una capa fina de formatge ratllat i unes puntes de mantega i gratinar.

1h 30min

Notes

Queda molt bé servir en cassoletes individuals, ja que d'altra manera al passar els canelons de la safata del forn als plats és molt fàcil que es trenqui algun i que el gratinat no quedi tan maco.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: